STARK MORSA!

Onsdag kl. 09:45 – 11:00
Fredag kl. 09:45 – 11:00

Plats: Skellefteå CrossFit, Maskinvägen 24

Säker, effektiv och rolig träning i grupp för dig som har fått barn och vill få en starkare kropp efter din graviditet. Vi lägger fokus på aktivering av magmuskulatur och bäckenbotten, men också på att bygga upp en stark, hållbar kropp som orkar med vardagslivet. Friviktsträning med skivstång, kettlebells och hantlar blandas med mer konditionsbaserad träning. Klasserna är 60 minuter långa. Träningen sker i liten grupp med 10 platser och anpassas till din nivå. Din bebis är såklart välkommen att hänga med!
För att delta i gruppen ska du ha varit på efterkontroll hos din barnmorska. Vi rekommenderar också att du kommit igång med lättare träning av bäckenbotten, men det är inget krav. 
Klasserna hålls av Katarina Burvall som är Diplomerad MammaMage-tränare samt Licensierad Personlig Tränare via Eleiko Education. Katarina jobbar som coach på Skellefteå CrossFit och har en bred kompetens inom friviktsträning. Tecknande av medlemskap ger dig också tillgång till våra fina medlemsrabatt på mat hos Råvara samt träningskläder från ICANIWILL.