SKELLEFTEÅ CROSSFIT – MASKINVÄGEN 24

Skellefteå CrossFit är ett 390 m² stort gym som ligger på Maskinvägen 24. Vi erbjuder öppna träningsytor med en bredd av friviktsträning. Vår träningsfilosofi är enkel – att träna tungt, men smart. Utan att krångla till det. Be good at the basics helt enkelt. Vi lägger stort fokus på kvalitet i rörelse och förespråkar ansvarsfull träning. Hos oss kan du träna på egen hand, boka plats på coachad klass eller träna med någon av våra utbildade coacher. Vi har ett välutbildat team med bred kompetens inom bla tyngdlyftning, styrkelyft, gymnastik, löpning och nutrition.

Hur startar vi?

En kopp kaffe
Boka in ett träningsfritt möte där vi sitter ner tillsammans och pratar om din nuvarande situation, vad du har för förväntningar och hur vi tillsammans kan se till att du når dina tränings- och hälsomål. Kan självklart köras online. Boka här.

Introkurs
3 timmar där vi i en liten grupp går igenom grunderna för träningen på Skellefteå CrossFit och pratar om filosofin bakom det vi gör. Kan även göras individuellt eller i duo med en personlig coach.

Börja direkt
Känner du dig redo kan du självklart köpa ett medlemskap på en gång.